Maatregelen van het Rijksarchief/CegeSoma in het kader van het indijken van het Coronavirus

 

Ingevolge de maatregelen die de federale regering op donderdagavond 12 maart 2020 in verband met het indijken van de verspreiding van het coronavirus heeft afgekondigd, neemt het Rijksarchief/CegeSoma  de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Sluiting van alle leeszalen van het Rijksarchief (waaronder die van het CegeSoma)  vanaf vrijdag 13 maart, 15u, tot en met vrijdag 3 april 2020.
  • Minimale dienstverlening vanaf vrijdag 13 maart, 15u, tot en met vrijdag 3 april 2020. Alle  Rijksarchieven (waaronder het CegeSoma)  blijven bereikbaar via telefoon en e-mail.
  • Alle publieke evenementen, colloquia, bezoeken van groepen, recepties, boekvoorstellingen, vormingen, e.d. die het Rijksarchief organiseert, zijn tot en met 3 april 2020 afgelast. De ontmoeting Publieksgeschiedenis van het CegeSoma van 23 maart 2020 (lezing + debat over de herdenking van de volkerenmoord op de Tutsi van 1994) is dus ook uitgesteld tot een latere datum die we u nog zullen meedelen.
  • Alle voorziene transporten en leveringen worden tot nader order geannuleerd.

Tijdens de periode van sluiting van de leeszaal kan u via onze digitale leeszaal  toch bepaalde opzoekingen doen zoals :

Voor al uw dringende vragen kan u een mail sturen aan :  isabelle.ponteville@arch.be.

Blijf op de hoogte via onze website en via Facebook. We danken u voor uw begrip.